Maedilon

All jaren de ideale IT Partner
  • Maak kennis met Maedilon
  • Bel voor meer informatie
  • Vul het contactformulier in

Professioneel IT Beheer

Beheren, beveiligen, lokaal of in de cloud? bij Maedilon bent u aan het juiste adres.

Bij Maedilon staat kwaliteit voorop, ook bij het onderhoud en beheer van uw automatisering. Want kwaliteit betaalt zich terug in vermindering van storingen (en de hierbij optredende faalkosten) en een hogere mate van beschikbaarheid van uw automatisering.

Daarnaast zoeken wij altijd naar de beste oplossing bij uw budget. Wij adviseren u op basis van de behoefte uit uw organisatie rekening houdend met uw toekomstvisie. Adviezen ten aanzien van vervanging van hard- en softwaretoepassingen baseren wij op functionele noodzaak en rendement, want kostenreductie gericht automatiseren is belangrijk voor iedere ondernemer.

Wij onderhouden en beveiligen uw IT omgeving en leveren de hiervoor benodigde apparatuur. Ook leveren wij cloud oplossingen gebaseerd op Microsoft Azure of vanuit onze eigen cloud omgeving. Daarnaast ontwikkelen wij websites, eCommerce oplossingen, datawarehouses en gegevensportals.

De medewerkers van Maedilon beschikken over een zeer brede kennis waardoor we u een breed dienstenpakket kunnen aanbieden. Daarom kunt u voor al uw IT vraagstukken bij Maedilon terecht, wij bieden u:

IT Beheer IT Beveiliging Cloud diensten Applicatie ontwikkeling

Bespaar direct op uw IT kosten

Proactief IT Beheer

Met onze nieuwe dienst MSP Proactief IT Beheer bent u verzekerd van de nieuwste updates en patches, uitstekende bescherming tegen virussen, spyware, phishing en ransomeware en beschikt u over een betrouwbare backup.

MSP Proactief IT beheer is er al vanaf € 7,50 per werkplek per maand. Neem dus snel contact met ons op over de mogelijkheden voor uw organisatie en bel (072) 567 55 66 of vul het contactformulier in dan nemen wij contact met u op.