Meer flexibiliteit en toch veilig thuiswerken

Met Office @Home van Maedilon werkt u thuis alsof u op kantoor bent
  • Mobiel thuiswerken
  • Eenvoudig en veilig
  • Toegang tot al uw data en applicaties

Veilig thuiswerken

Toegang tot al uw applicaties en data

Om de verspreiding van het COVID-19 virus zoveel mogelijk te controleren heeft de overheid bepaald dat iedereen zoveel mogelijk moet thuis werken. Alleen wanneer het echt niet anders kan mogen uw medewerkers naar kantoor komen. Met de oplossingen van Maedilon is dit mogelijk. Veilig en betrouwbaar.

Door uw netwerk op de juiste wijze in te richten en werkplekken te voorzien van een veilige vpn-verbinding kunnen uw medewerkers zich op de IT omgeving aanmelden zoals zij dit op kantoor gewend zijn. Zij hebben dan meteen toegang tot alle applicaties en data die beschikbaar zou zijn als zij zich op kantoor aanmelden. Door de vpn-verbinding gebeurd dit op veilige wijze.

Continuïteit en veiligheid

Om de continuïteit en veiligheid te waarborgen voorziet u uw werkplekken van onze MSP Proactief Beheer agent en van onze MSP Endpoint Detection and Response agent of MSP Antivirus. Dit kan eventueel (tijdelijk) op een eventuele werkplek die eigendom is van uw medewerker geïnstalleerd worden. Want ook dan is een goede bescherming tegen bedreigingen van essentieel belang. Met de MSP Proactief IT Beheer agent wordt de werkplek automatisch voorzien van de meest recente updates en patches terwijl de MSP Endpoint Detection and Response agent of de MSP Antivirus agent de werkplek beschermen tegen virussen, malware, ransomware en andere bedreigingen.

Virtual Desktop

Mocht u niet over de benodigde apparatuur beschikken, dan kunt u gebruik maken van onze Virtual Desktop dienst. Hiermee krijgt u de beschikking over een virtuele werkplek in de cloud die van alle benodigde software kan worden voorzien zodat het werk gewoon door kan gaan.

Volledige oplossing

Door gebruikt te maken van Office 365 kunnen uw uw medewerkers hun bestanden bewerken en hebben ze toegang tot hun email en agenda. Daarnaast kunnen ze met behulp van Microsoft Teams met elkaar communiceren middels chat en video conferencing functionaliteit. Ook is het mogelijk om met meerdere personen online te vergaderen. Zo beschikt u over een volledige oplossing waarmee de werkzaamheden van uw organisatie omgehinderd en op veilige wijze door kunnen gaan.

Cloud diensten

Oplossingen voor mobiel werken:

Voor een advies op maat

Wilt u ook uw medewerkers veilig laten thuiswerken met volledige toegang tot uw applicaties en data en bent u geïnteresseerd in een kennismaking. Neem contact met ons op via +31 (0)72 5675566 of vul het contactformulier in dan nemen wij contact met u op voor een vrijblijvende online afspraak.